مبانی نظری و پیشینه ویژگی های جمعیت شناختی

مبانی نظری و پیشینه ویژگی های جمعیت شناختی مبانی نظری و پیشینه ویژگی های جمعیت شناختی

دسته : -مبانی و پیشینه نظری

فرمت فایل : word

حجم فایل : 15 KB

تعداد صفحات : 9

بازدیدها : 993

برچسبها : پروژه تحقیق مبانی نظری

مبلغ : 10000 تومان

خرید این فایل

مبانی نظری و پیشینه ویژگی های جمعیت شناختی

مبانی نظری و پیشینه ویژگی های جمعیت شناختی

در 9 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت docx

توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه

توضیحات نظری کامل در مورد متغیر

پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)

نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت docx 

قسمتهایی از متن مبانی نظری و پیشینه

تعریف

به ویژگی­های کلی هر فرد مانند جنسیت، تحصیلات، سن، تجربه­ کاری، الگوی نقش، نظام آموزشی و جایگاه اجتماعی وی در جامعه خود گفته می­ شود (پورداریانی، 1382).

مهمترین ویژگی ­های جمعیت­ شناختی

تجربه کاری

کارکنان سازمان در شغل یا صنعتی که کار خود را در آن آغاز می­ کنند، در بسیاری موارد دارای تجربه قبلی هستند. تجربه­ کاری قبلی در مسیر خاصی از فعالیت اقتصادی، همبستگی مثبتی با موفقیت دارد. همبستگی زیاد بین میزان موفقیت و تجربه قبلی نباید شگفت­ آور باشد.

از این­ رو، اکثریت کارکنان خواه موفق، خواه ناموفق که در صنعت خود، دارای تجربه قبلی بوده ­اند. توانایی آن را دارند که کارها را بهتر از رئیس و کارفرمای خود انجام دهند.

2الگوی نقش

خانواده و دوستان نیز به عنوان الگوی نقش برای بهره ­ور شدن موثر می­ باشند. حداقل ۴۰ درصد کارکنان موفق در خانواده­ های خود، تجربیات بهره وری را مشاهده نموده­اند. البته مشاهده موفقیت اشخاص دیگر نیز، کارکنان را متمایل به پذیرش مخاطره بهره­ وری می­ نماید (اصلانی، 1390). ...

...

پژوهش ­های انجام شده در داخل کشور

درباره رابطه بین خلاقیت و بهره وری ،تحقیقات کمتری انجام شده است.بر این اساس سعی کرده­‌ایم تا پژوهش های انجام گرفته را مورد بررسی قرار داده و از نتایج تجربی آن ها استفاده نماییم.

حسن زاده و همکارانش در (1390) طی مطالعات خود دریافتند که بین متغیرهای جنسیت، سن، تحصیلات، وضعیت تاهل و سابقه کاری و بهره وری کارکنان رابطه معناداری وجود ندارد.

سبزی علی آبادی (1388) در تحقیقی با عنوان اولویت­ بندی عوامل سازمانی مؤثر در ارتقای بهره ­وری نیروی انسانی در صنایع کوچک، نتایج زیر را به دست آوردند: کیفیت زندگی کاری، توانمند سازی کارکنان، و نظام انگیزشی به عنوان عوامل سازمانی مؤثر بر ارتقای بهره ­وری نیروی انسانی در نظر گرفته می­ شود.

در همین سال و در پژوهشی دیگر که توسط رحمتی اندامی و اسفندیاری (1388)، صورت گرفت؛ نتایج حاصل از انجام این پژوهش نشان داد که خلاقیت یکی از عوامل مؤثر بر بهره وری وظایف سازمانی کارکنان بوده و از جمله عوامل مهم جهت ارتقاء کمی و کیفی سطح تولیدات سازمان می باشد. ...

...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید