پیشینه و مبانی نظری پژوهش کیفیت مراقبت پرستاری

پیشینه و مبانی نظری پژوهش کیفیت مراقبت پرستاری پیشینه و مبانی نظری پژوهش کیفیت مراقبت پرستاری

دسته : -مبانی و پیشینه نظری

فرمت فایل : word

حجم فایل : 32 KB

تعداد صفحات : 16

بازدیدها : 816

برچسبها : پروژه تحقیق مبانی نظری

مبلغ : 15000 تومان

خرید این فایل

پیشینه و مبانی نظری پژوهش کیفیت مراقبت پرستاری

پیشینه و مبانی نظری پژوهش کیفیت مراقبت پرستاری

در 17 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت docx

توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه

توضیحات نظری کامل در مورد متغیر

پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

منبع : انگلیسی و فارسی دارد (به شیوه APA)

نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت docx

قسمتی از متن مبانی نظری و پیشینه

2-12-مفهوم كیفیت :

كیفیت، حاكی از درجه ای است كه یك محصول با انتظارات مشتری و مشخصات ارائه شده تطبیق دارد. به هرحال كیفیت ارائه خدمات و تولیدات همواره مورد توجه انسانها بوده است. شاید توسعه نوآوری و صنعت نیز، بر مبنای این اصل استوار باشد كه انسان هیچ گاه نست به وضع موجود خود راضی نیست و همواره سعی در بهبود آن داشته است. در همین راستا كیفیت در بخش صنعت در دهه های 1950-1940 مورد توجه قرار گرفت و در علوم پزشكی از سال 1980 مطرح شد (رجبی پور میبدی، 1388).

سازمان بین المللی استاندارد (ISO)، كیفیت را مجموعه ای از مشخصات و ویژگی های یك خدمت یا كالا تعریف می كند تا بتواند نیازهای تضمین شده مشتری را برآورده سازد. هدف نظام كیفیت تامین اعتماد لازم برای مشتری و مدیریت ارشد سازمان هنگام ارائه خدمات است. در این میان بیمارستان ها جایگاه ویژه ای دارند، زیرا هر اشتباه حتی از نوع كوچك می تواند جبران ناپذیر باشد. بنابراین لازم است ارائه خدمات بدون نقص و مطابق با استانداردهای حرفه ای ارائه گردد (درگاهی، 1386)

  همچنین كیفیت به عنوان توانایی یك فرآورده یا خدمت برای ارضاء نیازهای ابراز شده و میزانی برای برآوردن انتظارات مشتری یا مددجو تعریف شده و منظور از كیفیت خدمات بهداشتی درمانی، میزان دستیابی به مطلوب ترین برآیندهای سلامتی است به گونه ای كه خدمات ارائه شده اثربخش، كارا و به صرفه باشد. همچنین كیفیت، ساختار پیچیده ای از ارزشها ، عقاید ونگرشهای افرادی است كه در مراقبتهای بهداشتی با یكدیگر در تعامل می باشند، لذا در تعریف كیفیت مراقبت ها، شناخت دیدگاه پرستاران به عنوان بزرگ ترین گروه در میان كاركنان بهداشتی درمانی، از جایگاه ویژه ای برخوردار است (پازارگادی و همكاران، 1386)

2-13- مفهوم مراقبت در پرستاری:

مراقبت در پرستاری دارای دو جنبه است، بعد عواطف و بعد فعالیتها، كه بعد اول مربوط به توجه به مددجو به عنوان یك فرد و اهمیت دادن به آنچه كه برای وی اتفاق می افتد می باشد. به عبارت دیگر بعد عاطفی مراقبت برای شاْن، مقام و استقلال فرد دیگر احترام قائل است. بعد فعالیت ها به منظور مساعدت، كمك و خدمت به دیگران است كه از طریق ارتباط بین پرستار و بیمار بدست می آید. در حقیقت این بعد از مراقبت مربوط به تشخیص و برآوردن نیازهای بیمار می باشد (عزیززاده فروزی وهمكاران، 1373). ...

...

قسمتهایی منابع :

- اكبری زاده، ف، باقری، ف، حاتمی، ح و همكاران (1390). ارتباط بین هوش معنوی،سخت رویی و سلامت عمومی در بین پرستاران. بهبود-دو ماهنامه علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشكی كرمانشاه، دوره 15، شماره6، ص466-472.  

- باب الحوائجی، ف، رستمی نسب، ع، تاج الدینی، ا و هاشمی نسب، ف (1390). بررسی رابطه بین هوش معنوی و شادكامی كتابداران شاغل در كتابخانه های دانشگاه تهران. نشریه تحقیقات كتابداری و اطلاع رسانی دانشگاهی، دوره 45، شماره 58، ص101-121.

- بازارگادی، م، زاغری تفرشی، م، عابدسعیدی، ژ (1386).كیفیت مراقبت پرستاری از دیدگاه پرستاران: یك مطالعه كیفی. مجله پژوهش در پزشكی، دوره31، شماره2، ص147-153.

- باقری، ف، اكبری زاده، ف و حاتمی، ح (1390). رابطه هوش معنوی و شادكامی و متغیرهای دموگرافیك در پرستاران بیمارستان فاطمه الزهرا و بنت الهدی شهرستان بوشهر. فصلنامه طب جنوب-پژوهشكده زیست-پزشكی خلیج فارس دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر، دوره14، شماره4، ص256-263.

...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید