تحقیق روابط عمومی

تحقیق روابط عمومی تحقیق روابط عمومی

دسته : مدیریت

فرمت فایل : word

حجم فایل : 17 KB

تعداد صفحات : 40

بازدیدها : 414

برچسبها : دانلود مقاله روابط عمومی

مبلغ : 4000 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله تحقیقاتی درباره روابط عمومی

مقاله درباره روابط عمومی

مقدمه

یکی از عواملی که در سرنوشت هر موسسه، گروه و فرد اهمیت و ارزش اساسی دارد و آنها را در نیل به هدف ها یاری می دهد؛ کیفیت رابطه آنها با افراد و موسساتی است که با آنها سر و کار دارند و همچنین با افکار عمومی جامعه ای است که در آن به فعالیت مشعولند. هر اندازه این ارتباط به طور مفیدی مستقر و به شکل موثری گسترش یافته باشد، به همان اندازه آن فرد، گروه و موسسه در دستیابی به اهداف خود موفق تر می باشد. اکنون به عنوان یک اصل اساسی در مدیریت پذیرفته شده که افراد و موسسات برای رسیدن هرچه بهتر و راحت تر به مقاصد خود نیازمند به حسن رابطه و درک متقابل و توسعه تفاهم با یکدیگر و عموم مردم می باشند.

شرح وظایف روابط عمومی

مهمترین وظیفه روابط عمومی شناخت افکار عمومی و نفوذ در آن برای جلب رضایت افکار عمومی نسبت به سازمان است که هم در درون سازمان و هم در بیرون از سازمان دنبال می شود.بی تردید، این وظیفه در قالب مجموعه ای از فعالیتهای ارتباطی صورت می گیرد که می توان آنها را تحت عناوین ارتباطات ، امور فرهنگی و نمایشگاه ها، انتشارات ، سنجش افکار و پژوهش و برنامه ریزی دسته بندی کرد. که در زیر به تشریح این وظایف می پردازیم.

...

سنجش افکار

- تهیه گزارشهای تحلیلی ادواری (ماهانه /فصلی /سالانه ) از افکار عمومی داخل و خارج از سازمان برای ارائه به مدیریت.

- نقد و بررسی بازتاب فعالیتهای سازمان در نظر اقشار مردم بویژه نخبگان، رسانه ها و دستگاه ها از یکسو و مدیران و کارکنان از سوی دیگر و ارائه گزارش آن به مدیریت .

- سنجش افکار عمومی درون سازمانی به منظور بازیابی مسائل و ارائه راه کارهای مناسب به مدیریت.

- طراحی و اجرای نظام گردآوری پیشنهادهای کارکنان به منظور ترغیب کارکنان به مشارکت هرچه موثرتر در بهبود جریان امور سازمان .

پژوهش و برنامه ریزی

- تهیه گزارشهای عملکرد دوره ای از فعالیتهای روابط عمومی.

- نوآوری ، خلاقیت و طراحی فعالیتهای جدید در قلمرو وظایف روابط عمومی.

- نظارت و ارزیابی فعالیتها و اعمال نتایج حاصل در برنامه ها و فعالیتهای آتی.

- طراحی و برنامه ریزی برای ارتقاء کلیه اموری که به رشد کمی و کیفی ارتباط و همدلی بین سازمان ومردم و دستگاهها و مدیران و کارکنان با یکدیگر بیانجامد.

جایگاه سازمانی روابط عمومی

روابط عمومی زمانی می تواند نقش راهبردی خود را در سازمان ایفا کند که در تشکیلات سازمان جایگاه مناسبی داشته باشد. در بسیاری از ساختارهای سازمانی، مشاهده می شود که روابط عمومی به عنوان یک واحد فرعی امور اداری یا امور خدماتی منظور شده است که در این صورت روابط عمومی نمی تواند جایگاه و نقش راهبردی داشته باشد، زیرا طبعٹ شرایط احراز شغل مسئول روابط عمومی حتی از شرایط احراز شغل مدیر اداری پایین تر است .

فهرست مطالب مقاله

مقدمه

شرح وظایف روابط عمومی

جایگاه سازمانی روابط عمومی

تفاوت بین روابط عمومی و تبلیغات

روابط عمومی مطلوب

ویژگیهای کارشناس روابط عمومی

روابط عمومی داخلی

نقاط قوت و ضعف روابط عمومی ها

مراجع

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید