دسته : طرح های توجیهی و کارآفرینی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 578 KB
تعداد صفحات : 36
بازدیدها : 210
برچسبها : تولید کاغذ کاغذسازی
مبلغ : 3000 تومان
خرید این فایلپروژه و طرح کارآفرینی تولید کاغذ
بخشهایی از متن طرح کارآفرینی
کاغذ و کاغذ سازی یکی از صنایع مورد نیاز کشور بوده و است، کشور ما قسمت اعظم نیاز خود به کاغذ را از کشورهای صاحب صنعت در این زمینه تامین می کند، رشد و شکوفایی و خودکفایی کشور در زمینه تولید کاغذ یکی از مواردی است که از اهمیت بالایی در دولت برخوردار است، همچنین کاغذ یکی از کالاهایی است که در تمامی فصول سال کاربرد زیادی در نهادها و ارگانهای دولتی، مدارس و دانشگاه ها و... دارد.
توجه به خودکفایی این صنعت در دولت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید کاغذ می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به تولید های کارگاهی صنعتی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.
این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات وارداتی که ارز زیادی را از کشور خارج می کرد، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی، اشتغالزایی، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور.
با استفاده از ماشین پوست کنی، و دستگاه تولید تراشه و عبور تراشه ها از الک مخصوص صورت می گیرد و قطعاتی به طول حداقل 4 و عرض 2 سانتی متر (در مورد چوب) به دست می آید.
این عمل ممکن است از طریق مکانیکی یعنی، بدون استفاده از مواد شیمیایی و توسط بخار آب جوش، تحت فشار صورت گیرد که معمولاً برای تهیه کاغذهای ارزان و کاهی، مانند کاغذ روزنامه متداول است. در روش شیمیایی از هیدروکسید سدیم (در روش قلیایی)، سولفیت هیدروژن کلسیم،، درمحیط اسیدی (PH=2-3، روش بی سولفیت) و یا سولفیت سدیم (در روش سولفیت) همراه با کمی کربنات سدیم در دمای بالاتر از. 100 درجه سانتیگراد و تحت فشار، استفاده می شود. در این مرحله خمیر قهوه ای رنگی حاصل می شود که از آن در تهیه مقوا، کارتن، و یا کاغذ های کاهی استفاده می شود. ...
با توجه به بررسی های انجام شده و مطالعات صورت گرفته که نتایج آن را در جداول موجود در پروژه ی دانلودی مشاهده می شود و بر اساس مطالعات مشاهده ای صورت گرفته از واحد تولیدی داخلی و با مطالعه بر روی واحدهای تولید کننده خارجی می توان به این نتیجه رسید که این واحد تولیدی در صورت بهره مندی از تسهیلات مالی مناسب و در صورت بهره گیری از نیروی انسانی مجرب و متخصص و با استفاده از تجهیزات و ماشین آلات روز دنیا می تواند به عنوان یک شغل زودبازده مطرح شده و سود دهی ایده آلی را نسیب متقاضی نماید.
فصل اول کلیات
فصل دوم روش انجام کار
فصل سوم امور مالی طرح
فصل چهارم جمع بندی نتیجه گیری و پیشنهادات
منابع و ماخذ
خرید و دانلود آنی فایل